INTERIEUR

30-05-2024
Ten eerste hartelijk welkom.
Dankjewel voor het bezoeken van onze site.

 

Wij zijn deze pagina pas begonnen te bouwen, omdat we vaak de vraag krijgen wat een interieuradvies precies inhoudt. Hopelijk is deze pagina over twee weken klaar met nog meer advies en uitgebreide tips.
Wij hebben al vele interieurs mogen voorzien van een prachtige edelsteen of diverse kleinere edestenen, en we krijgen hier steeds meer vraag naar. Hierbij vast wat informatie hoe wij jou hierin kunnen begeleiden en interieurtips.

 

Ongeveer 28 jaar geleden ontdekten wij de energie van edelstenen.
En we moeten eerlijk bekennen: we kunnen en willen niet meer zonder!
De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel mensen edelstenen bij ons kopen, omdat ze ze mooi in hun interieurs vinden staan. Wij zijn begonnen met edelstenen in ons interieur te zetten om de trillingsfrequentie in onze ruimtes en onze lichamen weer in balans wilden brengen.
Wij wilden de omgeving waarin we ons bevonden energetisch goed laten doorstromen, omdat we de energietrilling op een hoog niveau wilden houden of daarheen brengen.

.

De aanschaf van een edelsteen voor je interieur is dan ook  heel persoonlijk.

Interieurwensen

 

Wij helpen je graag om jouw interieurwensen geboren te laten worden en kijken daarbij ook naar de persoonlijke wensen van je gezin. Dit doen we door samen met jou en je gezin de interieurwensen rustig door te nemen.
We nemen tijdens dit gesprek diverse edelstenen mee, zodat je rustig kunt gaan kijken en hopelijk voelen wat het beste bij jou past.

                                                                           

Trillingen voelen
We benoemen ook het voelen, want steeds meer mensen worden zich bewust van energie en van de genezende krachten van edelstenen. Wij hebben meer dan 23 jaar workshops en lezingen hierover verzorgd, dus wij voelen graag met je mee of de edelsteen op de aangewezen plek fijn resoneert.

Slaapkamer
Je zou bijvoorbeeld in je slaapkamer een Amethist en/of een Seleniet kunnen plaatsen. Dit geeft een fijne en ontspannen sfeer in de slaapkamer. Het liefs geen Bergkristal, omdat deze reinigt en je dan de kans hebt dat je wakker blijft.

Huiskamer
In de huiskamer zou je een Bergkristal en een Labradoriet kunnen plaatsen om de energie schoon te houden.

Op de eettafel is een Rozenkwarts heel fijn voor liefdevolle gesprekken.
 

Werk- of studeerkamer
In de werkkamer of studeerkamer is het heel fijn om een Aragoniet, Tijgeroog of Versteend hout te hebben. Deze zorgen ervoor om in het hier en nu te blijven en om goed te aarden.

Het is goed om bij alle stopcontacten een stukje Toermalijn of Shungiet te plaatsen om de vervuilde stralingen om te buigen.

Gewoon omdat ze prachtig zijn
Als het niet om de genezende krachten gaat, maar omdat je ze gewoon prachtig vindt, zou je ook overal kleine hoekjes kunnen maken met diverse mooie edelstenen. We hebben bijvoorbeeld prachtige Agaatschijven uit Brazilië. Als je hier een paar edelsteentjes op plaatst en een klein Onyx waxinelichtje erbij zet, dan krijg je een prachtige sfeer in je huis en heb je iets prachtigs om naar te kijken. Wat ook superleuk is, is om een afgevallen tak mee naar huis te nemen en daar omheen een paar leuke edelstenen te plaatsen. 

Maar je kunt ook een klein altaartje maken om even je zorgen van je af te zetten, door deze aan de edelsteen te geven.
Wat de reden ook is, omdat je ze mooi vindt of om de trilling in je huis positief te veranderen: wij helpen je graag aan de juiste edelsteen.

 

Een uniek en exclusief stuk

Zou je heel graag een uniek en exclusief stuk willen plaatsen in je interieur? Wij hebben al vele interieurs voorzien van een exclusief stuk. Wij reizen namelijk persoonlijk de hele wereld rond van Frankrijk tot Brazilië of Indonesië. We maken foto’s en video-opnamen van het gewenste stuk, zodat we via whatsapp tot een goed resultaat kunnen komen voor jouw interieur.

 

Adviesgesprek

Op het moment dat je besluit je leefomgeving te verrijken met edelstenenproducten komen we graag naar je toe om te kijken wat er bij jou past of wat de smaak is qua edelsteenvorm en kleur.

Als je een bericht achterlaat op info@stones2heal.nl met interieur-advies, nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

We zien er naar uit om van jouw huis ook een thuis te maken.

Hartelijke groetjes van ons,
Max en Karin

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel