De Wet van Aantrekking

Het begin is altijd: Als jij ergens aan denkt, wordt datgene geactiveerd in het universum...
We leven namelijk in een magnetisch veld... Alles groeit en bloeit door Aantrekkingskracht van dit magnetische veld.

Je creëert continu daardoor je eigen leven met je gedachten… Wist jij dat?
Voor ons was het, ongeveer 25 jaar geleden, een enorme ontdekking toen wij dit in een boekje lazen.
Ons denken was totaal losgeslagen en we dachten de raarste en ergste dingen!
Pufffff.... Het was aardig schrikken toen wij over de Wet van Aantrekigskracht lazen.

Wat heb jij tot nu toe uitgezonden met je gedachten en emoties???
Neem even de tijd om om je heen te kijken…Hoe ziet jouw leven er nu uit? Wat gaat er zoals je wilt? Wat vind je leuk, waar ben je tevreden over? Dat heb je dan goed gecreëerd doordat je daar fijne gedachten en positieve emoties over hebt gehad. Maar durf je ook te kijken naar wat er niet goed gaat?
Wat zou je willen veranderen?
Je kunt je bewustzijn en onderbewustzijn vergelijken met een ijsberg. 12,5%, dus het topje van de ijsberg, is wat we bewust zijn van onszelf.
De rest, maar liefst 87,5% is waar we ons niet bewust van zijn. Het is dus helemaal niet zo gek dat je de mist in gaat op het moment dat je ergens iets leest over positief denken en dat ze daarmee je leven kunt veranderen. Zo simpel is het helaas dus niet.

De vraag naar jezelf zou kunnen zijn: Hoe bereidwillig ben ik om je te veranderen… Hoe bereidwillig ben ik om vanaf nu dingen anders te doen om het leven te creëren waar je misschien al stiekem van droomt. Hoe zou het zijn om een leven te creëren vol overvloed op het gebied van gezondheid, liefde, geluk, succes, relaties etc.
Alles wat je wilt is namelijk al lang voor je aanwezig in het universum. Ze staan te poppelen om jou je droomleven te schenken.
Het is dan ook aan jou om je zelf open te stellen en te ontvangen wat er al is. En ja, positief denken is een begin lieverd.

Het verstand overtuigen
Het is belangrijk om je verstand te overtuigen van je nieuwe manier van denken.
Het verstand wil jou altijd beschermen en zal daarom altijd kiezen voor dat wat het gewend is. Het verstand kent namelijk geen emoties, alleen de veiligheid van zoals het altijd gegaan is. Daarom is het ook zo belangrijk om vol te houden wanneer het even niet lukt en om gewoon weer opnieuw te beginnen. Het verstand zal het nieuwe patroon pas gaan herkennen wanneer het er minstens 3 keer over gehoord heeft. Daarom is het zo belangrijk om te herhalen, herhalen, herhalen. En wanneer je je nieuwe gedachten, je nieuwe overtuigingen vaak genoeg herhaald zullen die een plek in je onderbewust zijn innemen. Je overtuigingen heb je immers ook gevormd door bepaalde gedachten steeds weer te herhalen.

17/68 seconden
De wet van aantrekking zorgt altijd dat je iets terug ziet in je leven dat past bij wat jij uitzendt het universum in. Het is daarom belangrijk om je aandacht, je focus te richten op datgene wat jij graag wilt zien, voelen en ervaren. Je weet nu dat de wet van aantrekking voornamelijk reageert op gedachten, overtuigingen en emoties. Wanneer je je rot voelt, activeer je rottige gedachten en de wet van aantrekking wordt al na 17 seconden geactiveerd.
Na 17 seconden wordt de vibratie in jezelf geactiveerd. Hoe langer de focus, hoe sterker de activering. Na 68 seconden focussen begint de wet van aantrekking zaken naar je toe te sturen die aansluiten bij de focus/vibratie. Dus hoe langer je ergens mee bezig bent, er over praat, erover denkt en hoe langer je bepaalde emoties voelt, hoe meer de wet van aantrekking je iets terug geeft van dezelfde vibratie.
Wees je daarvan bewust wanneer je je rot voelt en probeer eens liefdevol of je je focus kunt verleggen.

Als je je echt, echt rot voelt is het goed om daar naar te kijken. Alles gebeurd met een reden in het universum. Soms moet het gevoel je inzichten geven waardoor je weer ideeën krijgt. Hoe vervelend iets ook is, het gebeurt altijd om je terug te krijgen op je pad naar geluk en liefde. Dus als je even echt niet in staat bent om uit je dip te komen of als je het gewoonweg even niet wilt, dan is dat ook oké. Het is oké om je verdrietig of teleurgesteld te voelen. Welke emoties het ook zijn, waar ze ook vandaan komen, ze mogen er zijn. Het kan soms helpen om je een dag rot te voelen (of langer of korter) om duidelijk te krijgen waar je aan wilt werken. Wat willen jouw emoties jou vertellen??? Als je dat weet, kun je bewust gaan samenwerken met het universum. Als je wel van dat rottige gevoel af wilt komen zijn er verschillende manieren die je kunt gebruiken. Wees je ervan bewust dat je vanaf drie kanten je stemming om kunt schakelen.
1. van buitenaf
2. van binnenuit
3. een combinatie van binnen en buitenaf.

Van buitenaf
Waar ga jij je goed van voelen? Muziek, herinneringen, foto's, wandelen... Ga iets doen waar je een goed gevoel van krijgt. Vergelijk jezelf met een radio. Als een bepaald muziekstuk je niet bevalt, zoek je een andere frequentie op. Zoek net zolang totdat je een frequentie hebt gevonden waar jij je goed bij voelt. Doe desnoods meerdere dingen. Zet bijvoorbeeld muziek op, ga erop dansen en denk terug aan de dag dat je je vriendje ontmoette of je puppy kreeg. Dit zijn zogenoemde stemmings-schakelaars. Is het je al eens opgevallen hoe mensen reageren op het voorjaar met de jonge bloemen die uit hun knop komen en de jonge dieren? Meestal gaan ze lachen en sympathiek kijken. Veelal worden mensen vrolijk van deze bloemen, met al hun kleuren, en jonge dieren. Het activeert een bepaald geluksgevoel bij de mensen. Profiteer daarvan, het helpt je om in een andere gemoedstoestand te komen. En als je je al een beetje beter voelt, kun je van daaruit verder werken om je nieuwe vibratie sterker en sterker te maken.

Van binnenuit
Kies voor nieuwe gedachtes en ga die herhalen net zo lang totdat je je beter begint te voelen. Een goed hulpmiddel hierbij is het werken met affirmaties. Affirmaties zijn positief gestelde zinnen, in de tegenwoordige tijd. Affirmaties impliceren de doelen die je wilt behalen alleen dan zijn ze zo geschreven alsof je ze al behaald hebt. Bijvoorbeeld:

  • ik voel me heerlijk
  • ik ga met sprongen vooruit om me goed te voelen
  • ik ben energiek, blij en fit
  • ik denk en voel me positief
  • ik heb veel zelfvertrouwen
  • ik ben super trots op mezelf
  • ik hou heel veel van mezelf
  • het leven houdt van mij
  • ik voel me verliefd op het leven

Merk je dat je rot voelt en dat je blijft hangen in het verdriet dat je hebt richt je dan op een gedachte die past bij een goed gevoel zoals een van de affirmaties hierboven beschreven. Als je het lastig vind om alleen met het zinnetje te werken omdat je merkt dat je je rot blijft voelen kun je de volgende woorden ervoor zetten: “ zou het niet fijn zijn als..... (ik me weer helemaal goed voel)” of “ wat fijn dat ik me..... (weer helemaal goed voel) Op het moment dat je het woordje 'fijn' gebruikt activeer je direct bij jezelf het gevoel dat je zou hebben wanneer je je weer goed zou voelen. En zodra dat geactiveerd is, kun je verder met herhalen, herhalen, herhalen, herhalen. Denk aan de 17/68 seconden en houd dat vast.

Een combinatie van binnenuit en buitenaf
Het allermooist is natuurlijk wanneer je deze beide methoden kunt gaan combineren. Dus zet die heerlijke muziek op, ga dansen en herhaal de woorden hardop of in gedachten. (hardop is iets effectiever omdat het dan ook via je oren nogmaals bij je binnenkomt)

Wat een hele fijne steen is, om meer in je lichaam te komen, dus meer uit je hoofd te gaan, dat is versteendhout.
Je hebt al een mooi stukje vanaf €3,95.

Wij wensen je liefdevolle gedachtes toe.
Heel veel liefs van ons,
Maxim en Karin

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel