Wat is Bronenergie

 

Vroeger toen wij klein waren dachten we dat energie in een pilletje zat. Nu weten we gelukkig beter!
En wat kunnen we een boel doen als we in de flow zijn en sprankelen vanuit de natuurlijke Bronenergie.
Maar wat is energie? 
Energie is onzichtbaar, kleurloos en reukloos. Je kunt het vergelijken met de wind, onze adem, elektra en de liefde.
Energie is de Bron van waaruit alles is ontstaan. Bronenergie is de kracht die alles in het Universum aandrijft. Het is ook de energie die alles in beweging houdt en die ons in staat stelt om onze gedachten en verlangens waar te maken. Jij en ik zijn een uitdrukking van Bronenergie en hebben de kracht om ons leven te creëren zoals wij dat willen. 
Een gedachten is dus energie... Een gedachten kan daardoor energie geven en energie kosten...
Een emotie is energie, ook deze is gevend of kostend. 

Inspiratie filmpje

En zo is ook het leven. Het leven kan je energie geven of ze kost je energie. Een heel belangrijk onderdeel van het manifesteren van onze verlangens is het bewust zijn van onze gedachten. Onze gedachten creëren onze werkelijkheid, dus het is belangrijk om positieve gedachten te hebben. Als we ons bewust zijn van onze gedachten, kunnen we ze veranderen en zo onze verlangens waarmaken.

Onze intentie is dan ook om bij iedere ontmoeting met jou, eventueel door middel van een korte oefening, jou zoveel mogelijk te laten ervaren hoe het is als je aangesloten bent op Bronenergie. Wij hebben in dit leven namelijk mogen ervaren hoe heerlijk het is als je aangesloten bent op de groei van het universum. Als je namelijk aangesloten bent gedij je als een bloem of als een boom. Je bent buigzaam op de wind, je kunt tegen een regenstootje of een echte storm en zodra de zon doorkomt zie je daar een prachtig resultaat vol kleur en uitstraling. Zo is het ook met de mens. 


Wijzelf zijn heel wat keren “afgeknakt” met een storm, maar nu kunnen we tegen een stootje en blijven we staan, omdat wij te allen tijde dicht bij onszelf blijven, bij de Bronenergie, waar al onze levensenergie vandaan komt. Na deze “ontdekking” gunnen wij dit iedereen. Onze intentie bij het verkopen van een edelsteenproduct is altijd om je meer te verbinden met jezelf en om je meer Bronenergie te laten ervaren voordat je bij de kraam kwam.

We wensen je een energierijk leven toe.

Lief van ons,
Maxim en Karin

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel