Violette Vuur van Saint Germain

De graaf  Saint-Germain is een van die legendarische personages die na hun tijd op aarde voor altijd hun sporen hebben achtergelaten. Deze Meester van het occulte, een unieke figuur uit het Tijdperk van Licht, heeft uitzonderlijke gaven en krachten en, zoals het geheim van de eeuwige jeugd en onsterfelijkheid. Volgens de legende leefde de graaf Saint-Germain meerdere eeuwen en bezat hij een enorme kennis, waardoor hij een zekere bekendheid kon verwerven in de hoge Europese samenleving van de 18e eeuw.

De graaf staat ook bekend om zijn passie voor de occulte wetenschappen en zijn kennis van de scheikunde. Er werd gezegd dat hij een begaafd alchemist was, in staat een stuk zilver in goud om te zetten, diamanten te smelten en op kunstmatige wijze edelstenen te creëren, die hij tentoonstelde op zijn vingers. Zijn kennis van de alchemie leverde hem de titel op van Meesteralchemist en bewaker van de "paarse vlam", verwijzend naar de hoogste frequentie van spirituele energie.

Dankzij zijn beheersing van de violette vlam, de hoogste spirituele energie, is de Opgestegen Meester Saint-Germain belast met een complexere missie dan de andere Meesters. 
Zijn optredens bestaan ​​uit het overbrengen van kracht en moed, creatie, zuiverheid, maar ook voor de verheffing van de ziel en om jou te helpen je missie te volbrengen.

 

De volgende oefening vinden wij heel fijn om te doen, en deze doen we dan ook een paar keer per dag.
En zie in gedachten het schitterende Violette licht overal in en om je heen of waar je deze nodig hebt.


Lieve Saint Germain stroom met je Violette, verterende, zuiverende Vlam van transmutatie door elke cel, elk atoom en elk elektron van mijn vier lichamen heen. Ga vervolgens nadat je dit gevraagd hebt terug naar je ademhaling en wordt even stil. Ga dan lekker voelen hoe de reiniging voelt. En dan natuurlijk nog even bedanken daarna, Amen.

Als wij op de markt staan vragen wij ook minimaal drie keer per dag aan Saint Germain om met zijn Violette Vlam de edelstenen te reinigen. De kraam voelt dan direct zo anders! 
 

Uit het boek van DE ZEVEN HEILIGE VLAMMEN hebben we hierbij de volgende oefening:
In naam van het IK Ben van mijn wezen, in naam van GOD, roep ik nu de werking van de Violette Vlam van transmutatie, mededogen en vergeving in mijn aura op om elke gedachten en emotie in mijn solar plexus en in al mijn chakra’s te reinigen en te zuiveren. Ik vraag of de Violette Vlam nu en altijd, elke dag van mijn leven, door elke cel, elk atoom en elk elektron van mijn vier lichamen heen wil gaan, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, om alle vervormingen in mijn energievelden te herstellen, die zijn ontstaan door vergissingen, vroeger en nu. Ik vraag de energieën van de Violette Vlam om alle vervormingen in mijn stoffelijke, emotionele en mentale lichaam te herstellen. Met grote dankbaarheid vraag ik nu of de werking van de Violette Vlam met volle kracht in mijn energievelden aanwezig wil zijn, Amen

De Amethist  heeft de energie van het Violette Vuur van Saint Germain en wij wensen je toe dat deze oefeningen regelmatig gaat doen, zodat jij ook de krachten en zuivering van Saint Germain kan gaan ervaren in je leven.

Heel veel liefs van ons,
Max en Karin

 

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel