EDELSTEEN-WERKING

 

Het gebruiken van halfedelstenen (mineralen) is een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en healing te geven. Deze stenen hebben namelijk bijzondere krachten en uitstralingen. Iedere steen is een vorm van gebundelde energie die op zijn eigen golflengte trilt. Dat wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geld voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving. Om bijvoorbeeld je huis in een harmonieuze sfeer te zetten wordt de Gouden driehoek gebruikt, Dit is een combinatie van rozenkwarts, bergkristal en amethist. Leg je deze bij elkaar in de ruimte dan ontstaat daar een positieve flow. Iedere steen heeft dus zijn eigen achtergrond en zijn eigen energie en daardoor zijn eigen unieke genezingskracht. De kleur en het soort steen geeft een uitstraling van energie, die in sommige gevallen gelijk is met de energie van onze organen, of juist aanvullend voor diegenen die een tekort ervaren aan energie. 

Stenen zijn dus belangrijk voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Edelstenen en halfedelstenen zijn namelijk opgebouwd uit dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd en van mineralen is bekend dat ze een bepaalde constante energiefrequentie uitzenden
Die frequentie komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam.
De werking van stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn, dus als we een steen met een bepaalde frequentie in ons energieveld brengen, dan zal hij zijn energie afgeven aan dat orgaan of stelsel dat op dezelfde frequentie trilt.

Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren.
Andere stenen nemen juist energie op uit je lichaam en zuiveren zo je systeem.
Wat bijzonder allemaal hè!

Behalve dat ze heel mooi zijn om te dragen als onderdeel van een sieraad, kun je een steen dus ook gebruiken om energiebanen te versterken of in balans te krijgen.
Van stenen kun je ook blij worden... Of bepaalde eigenschappen in jezelf bijstellen, doordat ze dit met hun energie uitstralen. Kom gerust eens vrijblijvend bij ons ervaren...
Houd de steen in je hand die jou opvalt. Voel maar eens wat er gebeurd en ga daarna eens kijken/vragen welke steen het is en waar hij voor gebruikt wordt. 

Waarschijnlijk herken je dan iets van jezelf in dat verhaal, of kom je er later achter dat je op dat moment al iets onder de leden had, waar juist deze steen je in had kunnen helpen.
Valt je oog alleen op bepaalde kleuren stenen, dan is het ook zinnig om eens bij de kleuren te kijken, maar neem dan in ieder geval eens zo'n steentje mee. Hoeft niet groot en duur te zijn... Het gaat om het materiaal en niet om de sierwaarde of afmeting. Ervaar maar eens wat moedernatuur via een kristal voor jou kan betekenen.

Edelstenenkwarts is ook een prima geleide materiaal. De tablets, computers en GSM's zijn voorzien van zo een kwarts (chip) waar alle informatie in wordt opgeslagen. Bijzonder hè!

Kristallen worden ook ingezet om te communiceren met andere werelden. Daar kunnen wij nog wat van leren...

Ik hoop dat je iets kunt met deze beknopte informatie en wij wensen je heel veel plezier en inzicht toe met jouw kristallen.
Liefs van ons,
Maxim en Karin

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel