RECENSIES

Zou jij ook je recensie willen achterlaten? Dan kun je de recensie achterlaten op het contactformulier.
Wij zorgen er dan voor dat je berichtje op de website geplaatst wordt.
Heel veel dank voor alle moeite.

 

Wat zijn jullie een fijne mensen en wat is kwaliteit van jullie edelstenen hoog. Zelf werk ik als Energetische Coach. Daarom koop ik alleen nog maar mijn edelstenen bij jullie. Ze zijn zo zuiver! Waar ik ook zo blij van wordt, is dat jullie over de hele wereld reizen om jullie edelstenen zelf in te kopen. En dat zie je! Jullie hebben vaak prachtige unieke stukken. Afgelopen zaterdag 14 oktober,  namen jullie weer even de tijd om een engelen kaartje voor mij te trekken voor een mooie inspirerende boodschap. Ik voel dat jullie daar staan om het licht te verspreiden, ik vind het allemaal heel bijzonder wat jullie doen.
Dankjewel Max en Karin ( Zo lief allemaal, en haar naam is bekend bij ons)

 

11-11-2023

Wat een bijzondere ervaring heb ik achter de rug. Bij toeval kom ik de edelsteenkraam tegen van Stones2Heal.
Ik houd enorm van stenen, dus ik dacht ik ga even kijken.
Ik kan bijna niet uitleggen wat ik toen ervaarde.
Maar ik ga het wel proberen.
Toen ik dichter bij de kraam kwam werd ik helemaal warm van binnen.
Ik voelde ook direct dat ik een glimlach op mijn gezicht kreeg.
Het was een combinatie van de kwaliteit van de edelstenen en de mensen die achter de kraam stonden.
Ik voelde me meteen thuis. De mensen gaven me alle ruimte om te voelen en waren helemaal niet bezig met verkopen. Wat ik ervaarde was dat deze mensen bewust zijn van energie en in overgave aanwezig waren.
Vol passie en liefde gaven ze uitleg als ik iets vroeg. Ook kreeg ik fijne tips om lekker en beter in mijn vel te komen zitten.
Wat een verademing om op deze manier een edelsteen aan te schaffen.
Dankjewel Max en Karin dat jullie op mijn pad zijn gekomen.
Hartelijke groetjes,
Annabel

 

Ik wil ook graag even iets delen. Ik ben zo blij dat ik jullie “ontdekt” heb.
En wat ik zo fijn vind is dat ik me helemaal ontspannen voel en me zo welkom voel bij jullie, ook wanneer ik geen edelsteen nodig heb, en alleen even kom kijken.
Ik hoop dat jullie nog lang in Hoorn blijven staan op de markt.
Groetjes, Carla

 

2-10-2020
Lieve jij die dit leest.
Het is niet zomaar dat jij even aan het lezen bent hoe de ervaringen zijn bij Karin en Max.
Ik ben onlangs naar een magische en helende avond geweest waar we met edelstenen en engelen mochten werken, dit met prachtige vibrerende vioolmuziek op hartfrquentie 432Hz.
Voor mij een prachtige liefdevolle avond. Ook mocht ik nog een energetische reading ontvangen van Max en WOW deze was spot on! Ook kreeg ik advies mee in edelstenen die ik bij mij kon dragen en passend waren. Uiteraard heb ik deze meegenomen.
Zoveel dank aan deze lieve bijzondere mensen die ik al eerder mocht zien op het Tijdloos-festival, waarbij mijn hart en Ziel ging sprankelen.
De moeite waard om Karin en Max te ontmoeten!
Veel liefde, licht en liefs,
Annabella Lestuny - eigenaresse van Twohearts Praktijk in Diemen –

 

Vrijdagavond 2-10-2020 een prachtige Harthealing mogen ontvangen.
Karin die je met haar zachte lieve stem energetisch meeneemt met behulp van de aartsengelen, Maxim die de helende edelstenen met liefde uitzoekt om de heling nog dieper te laten zijn en Martine op haar viool die je in je hart weet te raken.
Alle drie zo waardevol. Een avond met veel liefde en geborgenheid, muziek en prachtige edelstenen waar alle emoties mogen er zijn. Ikzelf heb deze avond ervaren als een mooie energetische reis waar heling mocht plaatsvinden en prachtige boodschappen doorkwamen.
Lieve Karin, Maxim en Martine dank jullie wel voor deze fijne avond.
Liefs Floor

 

Lieve Karin, Martine en Max,
Wat waren dit twee waardevolle avonden waarbij de eerste avond Martine mij middenin in mijn ???? raakte door het spelen op haar viool! Onvergetelijk!
Karin en Max zo liefdevol. De Engelen waren duidelijk aanwezig!
Dank jullie wel!
Echt een aanrader!
Een liefdevolle groet,
Carla

 

Een heerlijke avond gehad met liefdevolle begeleiding vol engelen, edelstenen en betoverende muziek. Ik voel me helemaal opgeladen.
Dank jullie wel lieverds.
Liefs en kus van Tineke.

 

Met veel liefde, toewijding en geborgenheid een Harthealing via de workshop ontvangen op 1 oktober. De passie van Karin, Max en Martine spatten er vanaf. En wat een prachtige samenwerking is dit!
Dank jullie wel,
Paula

 

Liefde, stenen en muziek komen samen. Na de avond resoneert alles nog door. Ik merk subtiele en wat grotere veranderingen in mijn welzijn. Wat een cadeautje.
Dikke knuffel,
Anoniem

 

Wat heb ik een prachtige avond gehad!
Heel veel dank lieve Karin, Maxim en Martine.
Anoniem


Workshop met engelen-edelstenen en vioolmuziek.
Deze avonden zijn wonderbaarlijk om in je gevoel te komen en naar binnen te richten. Zo kan je loskomen van je blokkades in je leven.
Al denk je soms ik voel of zie weinig, het werkt gewoon energetisch verder in je lichaam. Het is heel belangrijk om dagelijks even in de ruststand te gaan. Mediteren doet wonderen. Zelf ben ik bij Karin en Max in therapie geweest, dus moest er echt zelf aan werken. Maar het was een bijzondere ervaring. Zo heb ik geleerd beter naar andere mensen te luisteren en niet steeds over mezelf te beginnen. Kijk mensen in de ogen, kijk je in hun ziel van het leven. Er is altijd een begin om jezelf iets cadeau te doen. Deze investering is voor mij zo goed geweest.
Kan nu zeggen, ik ben een blij en gelukkig mens en krijg er veel moois voor terug.
Ik ben een blije cliënt van Max en Karin.

 

 

Lieve Karin en Max,
Dank jullie wel voor het organiseren van de Prachtige avond op de Gedempte Turfhaven op 2 oktober 2020.
Met Stenen, Engelen en Martine met haar viool.
Simone

 

Het was een prachtige avond in jullie mooie nieuwe ruimte.
Marieke Oudhaarlem

 

Vaak kom je de mensen tegen op je pad, die je op dat moment nodig hebt en die jou kunnen helpen om je verder te ontwikkelen en positiever de wereld (om je heen) te leren voelen.
En wat ben ik blij dat Karin en haar man, Maxim, dit voor mij op dit moment zijn! Ik heb zowel de persoonlijke coaching via de Engelen en kaarten, alsmede workshops mogen meemaken.
Karin weet jou op liefde- en respectvolle wijze de boodschappen over te brengen. Je kunt niet anders, dan op je gemak zijn bij haar.
Het voelt goed! Als je naar je hart luistert, klopt 't. Ik ben erg lang zoekende geweest en Karin heeft mij geholpen het te vinden.
Ik ben haar (de Engelen en Maxim) hier ontzettend dankbaar voor!
Veel liefs en tot snel, Franka x

 

Lieve Karin en Maxim,
Ik wil jullie bij deze even bedanken voor de inzichten en de wonderlijke ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de workshop. Ik ben jullie heel dankbaar, en kom graag nog een keer terug voor een andere workshop.
Tot gauw en liefs van Anita.

 

Beste Maxim.
Heel veel dank voor de edelsteenbehandeling. 
Super dankjewel en tot de volgende maand.
Hartelijke groet van Simon.

 

Max kwam op mijn pad en hoorde ik over kristallen-therapie.
Na verschillende behandelingen wist ik, daarin is hij een genie.
Stukje bij beetje pelde hij een laagje verdriet van mij af.
Ik werd weer blij met mezelf en voelde heel veel energie het mij gaf.
Voel weer liefde en warmte om mij heen, en ik weet... Ik ben zeker niet alleen!
Door de behandelingen blijft mijn lichaam in balans en alles om je heen krijgt heel veel glans.
Mijn leven is nu mooi en goed.
Dat is vooral waar je het voor doet.
Bedankt Max van Elze. ( 75 jaar)

 


Via een vriendin gewezen op de site.
Het voelde even zo fantastisch toen ik bij hen op bezoek ging.
Ik kwam daar "voor jezelf beginnen" nu 1 sessie gehad, maar de impact is goed voelbaar.
Dit in hele positieve zin. Voor het eerst sinds mijn twee burnouts, heb ik nu eindelijk het gevoel mijn leven ECHT een zinvolle wending te geven.
En gelukkig heb ik nog een aantal sessies te gaan. Een aanrader voor iedereen. Als je nieuwsgierig bent geworden, bestudeer nog even hun mooie websites.
Heel veel liefs alvast van Tonny uit Purmerend.In de nazomer 2013 hebben Karin en Max mijn praktijk hoorn in aanbouw volledig gereinigd, geschoond, geklaard of wie welke term ook bekend is.
Ze hebben de ruimte, ruimte gegeven, lucht, liefde warmte en sfeer. Tijdens mijn opening heeft iedere bezoeker dit alles gevoeld en gezien. 
Wat een goede energie zat er in de lucht. Ik heb Karin en Max in mijn eigen lessen beter leren kennen, (zoals er mensen dan op je pad komen) en mocht ik nog meer kwaliteiten ontdekken bij deze mensen. 
Ik heb ze gesproken over mijn eigen woning en wat ik er voelde en ervaarde. Nog geen week later stonden ze in mijn woonkamer. De openheid en manier  van handelen waarmee ze aan het werk gingen, geweldig. En zoveel kennis, weten en voelen,  daar heb ik veel bewondering voor. 
Zo  kon ik heel makkelijk mee gaan om zelf heel open te zijn en zo ontstond er een prachtige wisselwerking met een prachtig resultaat voor ons huis. 
Ons huis voelt nu zo goed, zo fijn en licht, direct al.  Ik heb mij volledig laten inlichten door Max over de werking van de juiste stenen en deze natuurlijk op advies aangeschaft. 
Karin en Max nemen de tijd voor jou als persoon, voor je huis, voor wat er ook gevraagd wordt. Informatie en kennis paraat. 
Ik ben deze twee mensen zeer dankbaar dat ze in mijn leven gekomen zijn, gewoon om wie ze zijn.
Dank jullie wel. 

                                           

Wat kun je nu zeggen over twee zeer vriendelijke en gezellige mensen waar je je altijd welkom bij voelt???  Inmiddels 2x een workshop gevolgd die heel verhelderend geweest zijn.
Het heeft mijn ogen geopend en geleerd positiever in het leven te staan.
Naast het feit dat Karin en Maxim gewoon behoorlijk nuchtere mensen zijn, sta ik er tot nu toe telkens van versteld hoe makkelijk er contact wordt gelegd met de "andere kant"
en krijg je op prettige maar bovenal eerlijke wijze een spiegel voorgehouden....geen verwijten niks, alles wordt in liefde medegedeeld!
Je kunt er mee doen wat je wilt, het is je eigen leven maar de wijze waarop het gebracht wordt zet je er wel degelijk toe aan tot nadenken over jezelf en de interactie met je zichtbare en (voor velen) niet-zichtbare medemens. De bezoeken aan deze twee lieve mensen (of aan een van hen) doet gewoonweg wat met je. Ik ga er altijd met een fijn gevoel van meer eigen inzicht en een brok positieve energie weg, met mijn rugtas weer voller met inzicht en energie dan voor het bezoek.
Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar eerlijke antwoorden, wijsheid en inzichten.
Fijne mensen waar je echt wat aan hebt, ook als je niet op zoek bent naar antwoorden! ;-)
Groetjes Ferry 


                                                                                                                                                                           
Kan niet anders zeggen dan dat het aanvoelde als een warm bad van liefde en aandacht.
Een een kadootje voor je ziel.  
Liefs Marije Een geweldige avond ontvangen en goed verzorgd door Karin en Max. Genoeg thee, water, hapjes en meer lekkers.
Een warm welkom gevoel in de fijne kamer waar we de Levensvervulling met Engelen workshop kregen. Met vieren cursisten deelde we deze avond. Met de nodige informatie ging ieder daar op zijn eigen manier mee aan de slag. Persoonlijk kwam ik mooie beelden-emoties- blokkades- erkennen, intuïtie  en luisteren naar je rechterkant, Engelen aanroepen en schrijven wat er binnenkomt.
Dat wat er ontstaat is zo mooi en werkt zo inzichtelijke en geeft ook zo duidelijk weer hoe het Universum werkt. Het voelt als thuiskomen. Het heeft mij heeeeeeeeeel veel gebracht en zie mijn blokkades duidelijker dan ooit. Confronterend maar verhelderend en verrijkend.
Een ware aanrader deze workshop. Echt voor iedereen,  zakelijk of verzorgend, vuilnisman of huisvrouw. Ga dit maar eens aan en stap daardoor uit je hoofd en ga naar je hart, werk met je gevoel. Schakel het universum in. Opnieuw ben ik dankbaar dat ik de weg naar Karin en Max heb gevonden.
Hartelijke groetjes,
Tineke

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel