Electro Smog bescherming

 

Elektro Smog beschermer voor lichamen, ruimtes, gsm’s, tablet en computer

De meeste mensen zijn zich (nog) niet bewust van de schadelijkheid van Elektro Smog belasting. Dit komt doordat deze elektrische- en elektromagnetische velden niet direct door onze zintuigen kunnen worden waargenomen daar ze onzichtbaar en reukloos zijn. Er kan een neiging ontstaan om datgene wat we niet zien als niet-bestaand te beschouwen.
Soms willen we bewust of onbewust, de gevolgen hiervan niet onder ogen zien onder het motto "wat niet weet wat niet deert". Deze Elektro Smog belasting waar we het nu over hebben wordt veroorzaakt door alle elektrische, -elektromagnetische, -en ioniserende stralingen.

Als je geen maatregeling treft wordt deze straling opgeslagen in je lichaam. Eerst heb je niets in de gaten. En als je gevoelig bent, misschien wat hoofdpijn, tintelingen, gevoel dat je een band om je hoofd hebt, moe en nog heel veel andere klachten.

Op den duur is het mogelijk afhankelijk van je constitutie een ziekte te ontwikkelen. Gelukkig is er iets aan te doen!

Uitleg bescherming
Edelstenen en half edelstenen zijn opgebouwd uit dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd en van mineralen is bekend dat ze een constante energiefrequentie uitzenden.
Die frequentie komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam. De werking van stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn, dus als we een steen met een bepaalde frequentie in ons energieveld brengen, dan zal hij zijn energie afgeven aan dat orgaan of stelsel dat op dezelfde frequentie trilt.
Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren. Andere stenen nemen juist energie op uit uw lichaam en zuiveren zo je systeem. Behalve dat ze heel mooi zijn om te dragen als onderdeel van een sieraad, kun je een steen dus ook gebruiken om energiebanen te versterken of in balans te krijgen. 

Toermalijn en Shungiet zijn kristallen die een sterk reinigend en beschermend effect hebben tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, Electro smog, stress en spanningen. Hierdoor werken de stenen ontspannend, vergroten de vitaliteit en bevorderen een neutrale houding en logisch rationeel denken. Lichamelijk hebben de stenen een positief effect op het immuunsysteem en pijn. Wij verkopen diverse Shungiet en Toermalijn edelstenen die je tussen jou en je computer plaatst. Maar je kunt ze ook fijn bij je dragen of de steen in het water plaatsen en het water hiervan drinken. Is ook nog eens enorm lekker!

Kom gerust aan de kraam voelen en ervaren wat deze stenen met je doen.Voel je vrijblijvend welkom.

liefs van ons,
Maxim en Karin

 

 

 

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel