MAX EN KARIN

 Welkom lief medemens en dankjewel voor je aanwezigheid.

 

Wij zijn Maxim Semler, 62 jaar jong, en Karin van Stralen, 63 jaar jong.
Gelukkig getrouwd en ons gezin bestaat uit twee fijne kinderen en schoonkinderen.
Wij zijn ook opa en oma van drie kleinzoons en een kleindochter.                                                                                                                      

En zoals een ieder hebben wij ook “ons pakkie aangekregen ” in het leven…
Eén daarvan was onze gezondheid. Nadat we “uitbehandeld” waren zijn wij opzoek gegaan in het alternatief circuit. De edelstenen en engelen kwamen op ons pad, wat een geluk! Voor ons is dat de grote ommekeer geworden in ons leven. Van zwak, ziek en misselijk zijn wij een bruisend stel geworden en enorme levensgenieters.

Dit wilden wij graag met onze medemensen delen. Wij zijn diverse opleidingen gaan volgen en ik, Karin, geef nu als coach en trainer, persoonlijke inzichtsessies, spirituele workshops en lezingen. En ik, Maxim, geeft edelstenen- en magnetiseerbehandelingen. En tja... 

Opeens ontstond er dat men bij ons een edelsteen wilde aanschaffen, dus we kochten een paar extra edelstenen in voor onze cliënten. Vervolgens werden wij uitgenodigd in o.a. Bibliotheken en Beurzen om onze ervaringen te delen via een interactieve lezing. Met de edelstenen als middelpunt. Zo geweldig om te mogen doen! Er werd gelachen en gehuild, verwonderd en diep geraakt… Waarna een ieder met een glimlach weer naar huis toeging.

Wij merkten toen dat wij echt onze zielsopdracht en passie hadden gevonden en het geluk kon niet op toen we op een ladies Night werden gevraagd voor de verkoop van onze producten. Zo spannend allemaal, want opeens moesten we vele edelstenenproducten inkopen. Maar wat was het leuk om te doen! We reizen de hele wereld rond voor de beste edelstenen, we kregen er zomaar een hobby bij.
Soms hebben we in één groothandel wel twee dagen nodig voor de inkoop, omdat we iedere steen rustig willen invoelen en beleven, zodat we duidelijk kunnen uitleggen wat de steen precies voor werking heeft.

Inmiddels is onze collectie enorm uitgebreid en alles is van A kwaliteit: knuffelstenen, ruwe prachtige sierstenen, hangertjes, armbanden, ringen, oorbellen, engelen of hartjes, we hebben het allemaal! Maar we hebben ook prachtige sierstukken. En tja... 

Toen kwam er dus de markt bij… Ook weer zo enorm leuk om te doen! 
En we ervaren daar, dat ons medemens, gelukkig daar ook langs komt om een traan te komen drogen en om het hart te luchten. En om vervolgens met een hartverwarmende steen weer vol inzicht en vol goede moed weer naar huis terug te keren.
Wat mogen we toch een mooi werk doen!
Zoveel dank voor jullie vertrouwen in ons. We houden zoveel van jullie.

We hopen dat we jou ook blij kunnen maken met de bijzondere krachten van de edelstenenproducten.

Wij wensen je een mooie dag toe en onthoud: "Verander je denken en je verandert je wereld"

Heel veel liefs van ons,
Maxim en Karin

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel