WIE ZIJN WIJ

 Welkom lief medemens en dankjewel voor je aanwezigheid.

Wij zijn Maxim en Karin, sinds 1991 samen, trotse ouders en opa en oma van prachtige kinderen en kleinkinderen. En net zoals jij hebben wij ook ons 'pakkie' aangehad in het leven. Dat heeft ons opzoek gebracht, naar hoe het leven nou echt werkt. Want, waarom hadden we soms heel veel levensenergie en ervaarden wij het volgende moment totale uitputting? In een moment van totale uitputting bereikten wij onze dieptepunt in gezondheid, relaties, werk en financiën. Opzoek naar hulp kwamen wij in contact met engelen en edelstenen.

Wat wij op dat moment niet wisten is dat dit dieptepunt onze redding werd. En hadden we al helemaal niet kunnen overzien dat dit ons leven 180 graden zou draaien. Wij zijn hiervoor nog steeds iedere dag dankbaar en kunnen dat bijna nog steeds niet zonder emoties delen. De edelstenen- en engelenenergieën werden onze redding.
We leerden hoe wij met deze werelden kunnen communiceren. We leerden de antwoorden horen via ons energetisch veld en onze harten. We leerden weer leven met het onzichtbare veld om ons heen.

Deze indrukwekkende en levensveranderende ervaring willen en kunnen wij niet voor onszelf houden. Wij willen dit met iedereen delen, zodat ons medemens ook kan leren meebuigen op de (zware) storm die soms opspeelt in het leven. Zodat je niet knakt, maar er juist sterker uitkomt. Zodat je meer levensenergie ervaart, meer vreugde en een enorme zin krijgt om het leven te leven, en de verbinding met jezelf te herstellen.

In 2005 hebben wij vol dankbaarheid onze praktijken geopend om jou individueel te leren hoe je voor jezelf kunt kiezen. Hoe je weer tot bloei kunt komen. Hoe je weer de zin voor het leven kunt terug krijgen. En hoe je contact kunt maken met de engelen en edelstenen om jou heen. Heel organisch kwamen daar de liefdevolle workshops en de interactieve lezingen bij.

Wij kunnen jou daardoor op verschillende manieren direct meer levensenergie laten ervaren, waardoor je direct beter in je vel komt te zitten en daardoor weer de zin voor het leven terugkrijgt. Wij hebben met veel dankbaarheid al duizenden mensen mogen begeleiden en jij bent ook van harte welkom. In onze zoektocht hebben we ervaren dat alle energie om ons heen aanwezig is die wij nodig hebben en dat het de techniek is die direct de ervaring geeft. Je bent van harte welkom om dit te komen ervaren. Wij bieden dit op verschillend manieren aan:

  • Je kunt je energie laten lezen door Maxim. Daar waar de levensenergie vastzit, wordt een edelsteen geplaats. Je kunt, als je gevoelig bent, duidelijk de verschillen voelen van levensenergie op die plek. Ben je niet zo gevoelig? We nemen de tijd voor jou, zodat je het wel kan gaan voelen.
  • Maxim geeft edelsteen en magnetiseer-behandelingen die je chakra’s, meridianen en aura weer reinigt. Een verrijking voor je energie!
  • Je bent welkom voor een innerlijke reis met de engelen. De innerlijke reis die ik, Karin, heb ontwikkeld wordt ondersteund door de wijsheid van de engelenenergie en de opgestegen Meesters. Deze sessie geeft inzicht in je patronen, je angsten en je blokkades. Je heelt deze met jouw eigen wijsheid en intelligentie. Je verlaat vervolgens uitgerust en vol levensenergie de praktijk. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.  En het mooie is dat je via makkelijke dagelijkse oefeningen de opgedane energie en levenskrachten kunt terughalen. Zodat je in verbinding blijft met je hart, je meer rekening gaat houden met jezelf, jouw leven weer zingevend wordt, en je weer verder kunt gaan met jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. 
  • Wij bieden diverse inspirerende workshops aan die jou persoonlijk laten ontwikkelen, inzicht geven en je in contact brengt met de engelen- en edelstenenwereld om jou heen.
  • Wij bieden diverse interactieve lezingen aan die jou 'optillen' via de energie van edelstenen en engelen.

 

En kom gerust een bezoekje brengen aan onze edelstenenwinkeltje. We hebben meer dan 1000 soorten. 
Maandelijks komen er diverse hartverwarmende activiteiten bij. Houd daarvoor onze website in de gaten.

 

"Om iets te bereiken wat je nog nooit bereikt hebt, moet je iets doen wat je nog nooit gedaan hebt"

Dankjewel voor het lezen en heel veel liefde en levensenergie toegewenst van ons,
Maxim en Karin

Namasté

 

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel