READING

 

Om ons zit een aura. Een energetisch veld, dat een onzichtbare kopie is van ons lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan waar we lichamelijk en geestelijk last van kunnen krijgen. Deze klachten kunnen variëren van moeheid, diverse lichamelijke pijn, zoals hoofdpijn, een stramme rug, slecht slapen, het gemis van levensenergie of passie. 

Met een energetische reading tune ik in op jouw energieveld en voel ik waar op dat moment de grootste energieblokkade of energielek zit. Vervolgens ga ik voelen welk kristal het beste bij die blokkade of lek past en geef ik deze steen aan jou. Ik voel dan weer mee hoe jouw lichaam daarop reageert en vraag ook aan jou om “mee te voelen”. Het is namelijk zo fijn om zelf ook de verschillen van energiestromingen waar te nemen. Wij beloven je dat je tijdens deze behandeling direct resultaat zal opmerken.

Als edelsteenbehandelaar, Reiki Master en coach geef ik je ook tips en oefeningen mee waar je blij van wordt.

Tijd  : 20 minuten
Prijs :  20,-  (exclusief edelsteen)

Gezonde groet,
Maxim Semler

 

Reacties:

  • Ik ben zeer onder de indruk hoe Maxim dit allemaal kon voelen en weten.
  • Maxim, dankjewel dat ik me direct beter ging voelen met de steen op zak!
  • Mijn hoofd snapt er nog niets van... Ik ben er te nuchter voor, maar het werkt!
  • Dacht dat het allemaal toeval was… Maar na 11 jaar heeft Maxim het altijd weer bij het goede eind.

 

Extra fijne informatie
Energetische therapie wordt al sinds het ontstaan van de mensheid toegepast voor het opruimen van blokkades en het bestrijden van angsten en aandoeningen. Het is een van de oudste en natuurlijkste geneeswijzen.
Edelstenen zijn namelijk opgebouwd uit mineralen. Dit zijn dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd. Van mineralen is bekend dat ze een bepaalde constante energiefrequentie uitzenden. Deze frequentie van de mineralen in de steen komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam. De werking van de stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wilt zijn. Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel in ons lichaam verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren. Andere stenen nemen juist energie op uit je lichaam en zuiveren zo je systeem. Zo ontstaat er een constante uitwisseling van energie. Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke trilling, kleur en grondstof die belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem.
Ieder persoon heeft ook zijn eigen specifieke trilling.
Daarbij ervaart/beleeft ieder persoon iedere situatie anders.
Het resultaat van de werking van een bepaalde edelsteen is dan ook verschillend per persoon.

Kom gerust vrijblijvend aan onze kraam als je meer informatie wilt.

Heel veel liefs van ons,
Maxim en Karin

© 2019 - 2024 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel