Harthealing workshop: ondersteund door engelen, edelstenen en livemuziek op 432Hz

Harthealing workshop

Ondersteund door engelen, opgestegen meesters, edelstenen en livemuziek op 432Hz.

 

 

Welkom op de Harthealing workshop

Tijdens deze workshop maak je een prachtige innerlijke reis naar binnen, want er is nog zoveel te ontdekken in de energiewereld in en om jou heen!
Heb je ooit goed naar een kastanje bol gekeken? De grote stam, de takken, de bladeren, de bloemen, al deze schatten zitten allemaal in het kleine kastanje bolletje.

Wat ligt er in jou te wachten?

De magische innerlijke reis die je mag gaan ontvangen wordt ondersteund door engelen, opgestegen meesters,
edelstenen en live vioolmuziek op de hartfrequentie 432 Hz. Tijdens de Harthealing workshop geven we jou de kans
om jouw hart helemaal tot bloei te laten komen.

Deze Harthealing workshop beloofd dan ook een moment te worden om nooit meer te vergeten.

 

Een cadeau voor jezelf:  Je gaat inzicht krijgen in je ( onbewuste) patronen en in de pijn die je hebt weggestopt. Deze blokkades en pijn mogen worden erkend en losgelaten in het licht en de liefde van de engelen en de opgestegen meesters. Wat je gaat ervaren is een enorme innerlijke kracht en licht die vrijkomt. In dit licht en in deze liefde zit jouw waarom. Vanuit deze energie ga je een keuze maken. Een keuze die je eigenlijk altijd al hebt willen maken, maar je wist niet hoe…

Het onzichtbare in jouw wacht op jouw…Ga je mee op deze wonderbaarlijke innerlijke reis?

Wie mag je gaan ontmoeten, behalve jezelf?

 

Even voorstellen:

Maxim en Karin

 

 

      Karin van Stralen

Tussen het zichtbare en onzichtbare bevinden zich Leidende krachten, Engelen en Heilige wetten. Engelen brengen je in contact met dit Bewustzijn. Karin heeft als bewustwording- en inzichtcoach contact met deze onzichtbare wereld. Zij zal samen met deze liefdevolle wereld jou naar binnen brengen. Je krijgt daardoor inzichten, ruimte voor verandering en een duwtje in de goede richting om meer vanuit jouw eigen hartenergie te gaan leven.  
 

Maxim Semler

Maxim zijn talent is energie* lezen en energetische helings geven doormiddel van magnetiseren en edelsteenbehandelingen. Maxim is net als Karin verliefd op de energie van de edelstenen. Laat gerust na afloop je energie lezen. Laat je verwonderen…

 

Martine Nijenhuis

Sommige musici laten zich op hele bijzondere manieren inspireren als zij muziek maken… Zo maakt Martine muziek terwijl zij is verbonden met het rijk der engelen. Ontroerende mooie muziek met viool improvisaties en verstilde klanken…Martine heeft drie prachtige cd's opgenomen, meer over deze prachtige vrouw vind je op: https://www.facebook.com/MCNijenhuis.

 

Engelen

We nodigen diverse engelen uit om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzicht in jouw patronen, er vinden helingen plaats en er komt ruimte voor nieuwe inzichten…We sluiten de avond af met een mooie boodschap van de engelen.

 

Edelstenen

Het gebruiken van stenen is een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en heling te geven. Edelstenen gaan ons ondersteunen. We gaan werken met diverse soorten edelstenen zodat je weer met vernieuwde energie naar huis toegaat. Daarbij ontvang je een energetische reading na afloop.

 

"Liefde is de krachtigste en nog altijd minst bekende energie ter wereld" Pierre Leifhard de Chardin ( 1881-1955 Priester en filosoof).  Wij beloven je deze middag onder te dompelen in een bad van liefde.

Heel veel liefs van ons,
Karin, Maxim en Martine

Datum: zie onze agenda aub
Bijdrage: 69,- (inclusief gratis energetische reading ter waarde van €15,00, koffie, thee, edelsteenwater en lekkers)

*Uitleg gratis energetische reading / edelsteenadvies
Jij en ik hebben een energetisch veld om ons heen. Maxim kan dit veld voelen “lezen”. Lezen waar er een slechte doorstroming zit of een verstoring. Maxim voelt vervolgens welke edelsteen (exclusief) deze slechte doorstroming of verstoring kan verminder of opheffen. Deze energetische reading is helend om lekker in je vel te komen zitten. Alleen al doordat het energetische lichaam gehoord wordt, kunnen helende effecten optreden. Tijdens deze bijzondere avond krijg je deze energetische reading ter waarde van € 15,- .

P.s. Dit wonderbaarlijke moment kunnen we ook bij jou thuis geven, neem gerust contact op voor meer informatie.

 

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel