Winkel informatie

En opeens werden alle evenementen afgezegd… We hadden zoveel mooie producten zelf ingekocht en naar Nederland gehaald… Allemaal wachtend om in een mooie ruimte bij iemand thuis te gaan pronken... Maar het liep dit jaar allemaal anders… En kijkend naar al die mooie ingepakte kristallen kwam het idee om van de opslag een winkel te creëren. Wat hebben we genoten van dit proces! Om alles nog eens door je handen te zien gaan wat we allemaal hadden uitgezocht. We hebben ze prachtige plekken in de winkel gegeven. Vele zijn er gelukkig alweer verkocht en volgende week gaan wij weer prachtige spullen inkopen. Heerlijk! Inkopen is namelijk net zo leuk als verkopen ( mensen blij maken met het mooie product).

We hebben meer dan 1000 soorten kristallen en dat aantal blijft maar groeien. Is jouw kristal er niet bij? Wij kijken graag of we voor jou het mooie kristal kunnen regelen.

Vanwege de workshops en behandelingen, die wij weer mogen geven, zijn wij op gepaste openingstijden open en op afspraak 7 dagen in de week. 

 

Bel of Watsapp naar 06-40747464 om een afspraak te maken.

We zien er naar uit om je te mogen ontmoeten.  Op https://www.youtube.com/watch?v=fGek4jJPzBA zie je ons winkeltje en vertellen we nog over het ontstaan ervan.

Lieve groetjes van ons,
Karin en Maxim

© 2019 - 2021 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel