Uitleg behandelingen

 

Lief medemens, we hebben een ander huis gekocht. De praktijk van Max is ingepakt, vandaar dat we gestopt zijn met de edelsteenbehandelingen, maar je bent nog steeds van harte welkom op Volendam voor bewustwording/inzicht coaching, een reading van de engelen en voor een persoonlijk edelsteenadvies op maat.
Dank voor je begrip en heel veel liefs van ons,
Max en Karin

 

Energetische therapie, edelsteenbehandelingen en magnetiseren wordt al sinds het ontstaan van de mensheid toegepast voor het opruimen van blokkades en het bestrijden van angsten en aandoeningen. Het is een van de oudste en natuurlijkste geneeswijzen.
Edelstenen zijn namelijk opgebouwd uit mineralen. Dit zijn dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd. Van mineralen is bekend dat ze een bepaalde constante energiefrequentie uitzenden. Deze frequentie van de mineralen in de steen komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam. De werking van de stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wilt zijn. Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel in ons lichaam verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren. Andere stenen nemen juist energie op uit je lichaam en zuiveren zo je systeem. Zo ontstaat er een constante uitwisseling van energie. Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke trilling, kleur en grondstof die belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem.
Ieder persoon heeft ook zijn eigen specifieke trilling. Daarbij ervaart/beleeft ieder persoon iedere situatie anders. Het resultaat van de werking van een bepaalde edelsteen is dan ook verschillend per persoon.

Wanneer een edelsteenbehandeling?
Je kunt bij mij, Max, terecht voor een Edelsteenbehandeling als je het volgende misschien herkend:

  • Je sleept je door de dag...
  • Je hebt het gevoel dat iedereen op je nek zit...
  • Je slaapt slecht, ondanks dat je moe bent...
  • Je hebt het idee dat je vervuilde energie bij je draagt die niet van jou is!
  • Je hebt overal vage of pijnlijke klachten...
  • Hoofdpijn of migraine...
  • Misschien ervaar je hele ander klachten waardoor je niet lekker in je vel zit en je de levenskrachten mist. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de deze behandeling of kijk bij edelsteenbehandeling voor meer informatie. 

Inzicht & persoonlijke ontwikkeling
Soms heb je voordat je bij mij komt (Karin), al reguliere behandelingen ondergaan vanwege je moeheid zonder resultaat. Ikzelf heb die ervaring wel achter de rug. Tot ik erachter kwam dat er een oneindige intelligentie werkzaam is in mijn lichaam. Een intelligentie die mijn organen heeft gevormd, die mij laat leven, die mij kansen geeft en die mij laat groeien. In deze intelligentie woont jou en mijn waarheid en liggen onze antwoorden opgeslagen en ervaren wij onze levensenergie.
De innerlijke reis die ik ontwikkeld hebt wordt ondersteund door deze wijsheid,  engelen- en edelstenen energieën. Wij geven je inzicht in je patronen, je angsten en je blokkades. Je heelt deze met jouw eigen wijsheid/intelligentie. Je verlaat vervolgens uitgerust en vol levensenergie de praktijk. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn... 
En het mooi is dat je via makkelijke dagelijkse oefeningen de opgedane energie en levenskrachten kunt terughalen. Zodat je in verbinding blijft met je hart, je meer rekening gaat houden met jezelf, jouw leven weer zingevend wordt, zodat je verder kunt gaan met jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. Op onze "Innerelijke reis met de engelen" lees je meer over deze behandeling.

Edelsteenadvies op maat
Je bent welkom voor een persoonlijk edelsteenadvies op maat.
Bijvoorbeeld: je wilt je energetisch beschermen.
Je hebt behoefte aan meer aarding.
Misschien wil je meer liefde ontvangen in je leven. 
( Of meer liefde leren geven aan jezelf... )
Je wilt je gaan afstemmen op het engelenrijk en de  opgestege Meesters.
Of om een andere reden wil jij een persoonlijke edelsteen bij je gaan dragen.
Wij adviseren je graag en laten je direct ervaren wat de steen met je doet.

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel