Wat is energie

Vroeger toen wij klein waren dachten we dat energie in een pilletje zat. Nu weten we gelukkig beter! En wat kunnen we een boel doen als we in de flow zijn en sprankelen vanuit de natuurlijk Bronenergie. Maar wat is energie? 
Energie is onzichtbaar, kleurloos en reukloos. Je kunt het vergelijken met de wind, onze adem, elektra en de liefde. Energie is de Bron van waaruit alles is ontstaan. 
Een gedachten is energie. Een gedachten kan daardoor energie geven en energie kosten. Een emotie is energie, ook deze is gevend of kostend. 

En zo is ook het leven. Het leven kan je energie geven of ze kost je energie. 

Onze intentie is om bij ieder sessie, door middel van een korte oefening, jou zoveel mogelijk te laten ervaren hoe het is als je aangesloten bent op de Bron. Wij hebben in dit leven namelijk mogen ervaren hoe heerlijk het is als je aangesloten bent op de groei van het universum. Als je namelijk aangesloten bent gedij je als een bloem of als een boom. Je bent buigzaam op de wind, je kunt tegen een regenstootje of een echte storm en zodra de zon doorkomt zie je daar een prachtig resultaat vol kleur en uitstraling.

Zo is het ook met de mens. 
Wijzelf zijn heel wat keren “afgeknakt ”met een storm, maar nu kunnen we tegen een stootje en blijven we staan, omdat wij te allen tijde dicht bij onszelf blijven, bij de Bron, waar al onze levensenergie vandaan komt. Na deze “ontdekking” gunnen wij dit iedereen. Dus of je voor een inzicht/bewustwording coaching, zielenreis, edelsteenbehandeling of workshop komt, onze intentie is altijd om je meer te verbinden met jezelf en om je meer levensenergie te laten ervaren als toen je de praktijk binnenkwam.

Namasté,
Maxim en Karin

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel