Innerlijke reis met de engelen

Je komt moe je bed uit, je hoofd begint meteen met een verhaal... Je ervaart geen levensenergie meer...

En soms heb je voordat je bij mij komt al reguliere behandelingen ondergaan vanwege je moeheid zonder resultaat. Ikzelf heb die ervaring wel achter de rug. Tot ik erachter kwam dat er een oneindige intelligentie werkzaam is in mijn lichaam. Een intelligentie die mijn organen heeft gevormd, die mij laat leven, die mij kansen geeft en die mij laat groeien. In deze intelligentie woont jou en mijn waarheid en liggen onze antwoorden opgeslagen en ervaaren wij onze levensenergie.

De innerlijke reis die ik ontwikkeld hebt wordt ondersteund door deze wijsheid,  engelen- en edelstenen energieën. Wij geven je inzicht in je patronen, je angsten en je blokkades. Je heelt deze met jouw eigen wijsheid/intelligentie. Je verlaat vervolgens uitgerust en vol levensenergie de praktijk. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn... En het mooie is dat je via makkelijke dagelijkse oefeningen de opgedane energie en levenskrachten kunt terughalen. Zodat jou nee, nee blijft, je meer rekening gaat houden met jezelf, jouw leven weer zingevend wordt, zodat je verder kunt gaan met jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Ik heb ervaren dat de helft van mijn cliënten de innerlijke reis in één consult doorloopt, de andere helft van de mensen hebben twee consulten nodig. En het is allebei goed... De intelligentie in het lichaam bepaalt wat het nodig heeft om zich weer helemaal comfortabel te voelen. Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier neem ik contact met je op.

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel