Over Maxim en Karin

Wij zijn Maxim Semler, 58 jaar jong, en Karin van Stralen ( 59 jaar jong) Ons gezin bestaat uit twee fijne kinderen en schoonkinderen. En wij zijn een super trotse opa en oma van drie kleinzoons en een kleindochter.                                                                                                                      

En zoals een ieder hebben wij ook “ons pakkie aangekregen ” in het leven…
Eén daarvan was onze gezondheid. Nadat we “uitbehandeld” waren zijn wij opzoek gegaan in het alternatief circuit. De edelstenen en engelen kwamen op ons pad, wat een geluk! Voor ons is dat de grote ommekeer geworden in ons leven. Van zwak, ziek en misselijk zijn wij een bruisend stel geworden en enorme levensgenieters.

Dit wilden wij graag met onze medemensen delen. Wij zijn diverse opleidingen gaan volgen en ik, Karin, geef nu als coach en trainer, persoonlijke inzichtsessies, spirituele workshops en lezingen. En ik, Maxim, geeft edelstenen- en magnetiseerbehandelingen. En tja... 

Opeens ontstond er dat men bij ons een edelsteen wilde aanschaffen, dus we kochten een paar extra edelstenen in voor onze cliënten. Vervolgens werden wij uitgenodigd in o.a. Bibliotheken en Beurzen om onze ervaringen te delen via een interactieve lezing. Met de edelstenen als middelpunt. Zo geweldig om te mogen doen! Er werd gelachen en gehuild, verwonderd en diep geraakt… Waarna een ieder met een glimlach weer naar huis toeging.

Wij merkten toen dat wij echt onze zielsopdracht en passie hadden gevonden en het geluk kon niet op toen we op een ladies Night werden gevraagd voor de verkoop van onze producten. Zo spannend allemaal, want opeens moesten we vele edelstenenproducten inkopen. Maar wat was het leuk om te doen! We hadden er een hobby bijgekregen. Soms hadden we wel twee dagen nodig voor de inkoop, omdat we iedere steen rustig wilde voelen en beleven, zodat we duidelijk konden uitleggen wat de steen precies voor werking had.

Inmiddels is onze collectie enorm uitgebreid en alles is van A kwaliteit: Knuffelstenen, ruwe prachtige sierstenen, hangertjes, armbanden, engelen of hartjes, we hebben het allemaal! Maar we hebben ook prachtige sierstukken, die te kwetsbaar zijn om overal mee naartoe te worden genomen, en tja…

Toen kwam er dus deze webwinkel bij… We hopen dat we ook jou blij kunnen maken met de bijzondere krachten van de edelstenenproducten. Zit jouw steen er niet bij? Stuur gerust een berichtje en samen kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij wensen je een mooie dag toe en onthoud: "Om iets te bereiken wat je nog nooit bereikt hebt, moet je iets doen wat je nog nooit gedaan hebt"

Lieve groetjes van ons,
Maxim en Karin

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel