Huis/werkruimte reinigen

Edelstenen zijn energie reinigend en sfeerbepalend voor:
leefruimtes, werkruimtes en slaapkamers.
 
 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het invoelen van ruimtes. Als deze niet goed voelen passen wij de trilling aan zodat je je veilig en op je gemak voelt in je eigen woon- of werkruimte.

Hoe werkt dat?
Er is al geruime tijd bekend dat edelstenen verschillende energieën uitstralen en net zoals wij mensen allen uniek zijn. En zo heeft ook iedere steen zijn eigen unieke werking. Zo wordt er door de eeuwen heen al met deze energie gewerkt.

Net zoals wij een eigen aura hebben, een energieveld, heeft ook iedere steen zijn eigen aura. Zo kun je je voorstellen dat een steen die geplaatst is in een ruimte de sfeer positief veranderd. Als je bijvoorbeeld een woon of werkruimte heeft waar veel gepraat word, met verschillende emoties, dat kan zijn: ongeduldig, onbegrip, verdrietig, boos, en je plaats daar een steen, veranderd de energie direct. Door die veranderde energie ga je je veel prettiger voelen. Je ervaart minder stress en meer balans in je lichaam.

Wij hebben al verschillende ruimtes vrij mogen maken van verschillend emoties en onrustige energieën zowel in praktijken, winkels, klaslokalen en kantoren als in huizen, woon- en slaapkamers.
Hier kun je onze recensies lezen.

Als jij ook de atmosfeer en de energie wilt gaan vernieuwen dan kun je een berichte achterlaten op het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

Wij wensen je een gezonde en plezierige leef- en werkruimte toe.

 

© 2019 - 2023 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel