Combi healing/coaching

Combinatie edelsteenbehandeling en een innerlijke reis met de engelen.
Een belevenis voor inzicht en inspiratie en voor meer levensenergie.

Je voelt je leeg of je hebt geen doel... 
Je voelt je ongelukkig of je mist het zelfvertrouwen...
Je bent niet blij met jezelf of je hebt werk waar je ongelukkig in bent...
Je hebt zorgen die je niet los kunt laten of je ervaart vervelende situaties en relaties om je heen.
Je weet het dus gewoon even niet meer en je mist levensenergie...

De innerlijke reis die wij aanbieden wordt ondersteund door jouw eigen wijsheid, engelen en edelstenen. Deze geven je inzicht in je patronen, je angsten en je blokkades. Je heelt deze met jouw eigen energetische lichaam waardoor je uitgerust en direct meer levensenergie ervaart.

Hoe dan zul je je afvragen… 
Ik,  Karin van Stralen geef in het dagelijkse leven engelen- en edelsteenworkshops, lezingen, spirituele-cirkels, readings en inzichtsessies die ervoor zorgen dat je meer leert leven vanuit je gevoel en vanuit je eigen kracht. De technieken die ik je leer tijdens deze inzichtsessie zorgen ervoor dat je in het dagelijkse leven meer innerlijke rust, ontspanning en meer levensenergie gaat ervaren.

Ik heb ervaren dat de helft van mijn cliënten de innerlijke reis in één consult doorloopt, en dat de andere helft van ons medemens twee consulten nodig hebben. En het is allebei goed... De intelligentie in het lichaam bepaalt wat het nodig heeft om zich weer helemaal comfortabel te voelen. Meer informatie hierover vind je op: www.engelenstralen.nl.

Combinatie
Na deze inzichtsessie ga je naar de edelstenenpraktijk en wordt er doormiddel van magnetiseren en met behulp van edelstenen je vervuilde energie verwijderd, chakra’s schoongemaakt, meridianen geopend en je energie lichaam weer in balans gebracht.

Extra informatie
Op het moment dat je jouw situatie of probleem groter gaat aanpakken, dat je hulp durft te gaan vragen aan de Bron waar alles uit ontstaan is, die de aarde, de zon, de maan en de sterren heeft ontwikkeld, zal je erachter komen dat de oplossingen die dan naar je toekomen duurzaam zijn en je in een enorme levens flow laten komen… 
Er ontstaan situaties waar jij nog nooit van gedroomd hebt... 
Ikzelf, mijn vrouw en vele in onze praktijken hebben deze Universele wonderen mogen ervaren.
 
Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?
Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier nemen wij contact met je op.

Lieve groetjes van ons,
Karin en Maxim

© 2019 - 2021 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel