Edelsteenbehandeling

Energetische behandeling
Om ons zit een aura ( een energetisch veld) dat een onzichtbaar kopie is van ons lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan waar we lichamelijk en geestelijke last van kunnen krijgen. Deze klachten kunnen variëren van moeheid, diverse lichamelijke pijn, zoals hoofdpijn, een stramme rug, slecht slapen, het gemis van levensenergie of passie. Als je gevoelig bent kun je de werking van deze energetische behandeling voelen. Soms ervaar je een trillende spier ergens in je lichaam, loomheid, een koude trilling, warmte of ontspannenheid. Soms voel je niets… Het is goed zoals het is. 

Uitleg behandeling
Voor jouw bezoek aan de praktijk maak ik op afstand energetisch contact met jouw lichaam en dit energieveld. Op die manier neem ik waar, waar de energie niet goed loopt en gebruik ik mijn specialisme in stenen om deze toe te gaan passen tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling herstel ik jouw energieveld met de energie van de stenen en de kosmosenergie die ik doorgeef. Hierdoor worden de blokkades opgeheven en kan het zelfhelende vermogen weer herstellen. 

Resultaat
Je zult direct na de behandeling ervaren dat je “ruimer” in je energievel zit en meer ontspannen bent. De energiewaarde van je lichaam is duidelijk verhoogd. Je voelt je weer opgeladen. Het lichaam ervaart weer harmonie. Je voelt je sterker. Na de behandeling neem ik mijn bevindingen met je door en geef ik je tools mee om goed in je vel te blijven zitten.

Extra informatie
De behandeling vindt plaats (met kleding aan) op de behandeltafel, eventueel onder een heerlijke deken, met zachte achtergrond muziek en een rustgevende geur om lekker bij weg te doezelen. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Ik heb ervaren dat de ene persoon één behandeling nodig heeft en de ander bijvoorbeeld drie. Dit is namelijk afhankelijk van de ernst van de klachten.

Behandelingstijd: 1¼ tot 1 ½ uur.
Kosten: € 60, -
Je kunt via ons 
contactformulier een afspraak maken of een berichtje achterlaten voor meer informatie.

© 2019 - 2022 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel