GSM beschermer

Vorige Artikel 6 van 6
€ 14,95 € 12,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Mijn naam is Shungiet.

Ik ben een krachtige beschermer tegen verschillende bronnen van straling. Ik werk sterk beschermend tegen elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetron, chemicaliën, milieuvervuiling en de negatieve invloeden van wateraders. Hoe ik dit doe? Ik absorbeer en verwijder schadelijke stoffen, straling en energie. Ik ben pijnstillend, ontstekingsremmend en ontgiftend.

Mijn andere sterke kant is dat ik negatieve gedachtes en emoties kan verminderen. Daarbij werk ik als een krachtige antioxidant. Ik zuiver het lichaam en de geest en breng deze weer in balans.

Ik heb een enorme positieve invloed op wondgenezing, nieren, maag, darmen, lever, allergieën, eczeem, psoriasis en klachten die het gevolg zijn van stress, zoals slapeloosheid, rugklachten en spanningshoofdpijn.

Dit plaatje is bedoeld voor het tegenhouden van elektromagnetische straling die van je mobiele telefoon of laptop afkomt. Op het plaatje zit een stuk dubbelzijdig tape waarmee deze op je mobiele telefoon of het hoesje bevestigd kan worden.


Verzorging shungiet: Stel mijn niet te veel bloot aan water, maar reinig mij regelmatig, omdat ik heel veel negatieve energie in mij opneem. Dit kan door mij door de wierook te halen, tegen je hart aan te houden en vragen aan Aartsengel Michael om mij te zuiveren, achter het raam in het maanlicht, of door mij even lekker buiten in de zon neer te leggen.

© 2019 - 2022 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel