Levensboomhanger Rozenkwarts

Vorige Artikel 14 van 23 Volgende
€ 9,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

Levensboomhanger

De levensboom heeft een spirituele betekenis, het is het symbool van eeuwig leven De wortels in de aarde, terwijl de takken naar de hemel wijzen. De boom is ook het zichtbare teken van de seizoenen.
Lente: Nieuw begin
Zomer: Vruchtbaarheid.
Herfst: Loslaten in vertrouwen
Winter: Innerlijke rust

Wij hebben deze bijzondere hanger in vier soorten edelstenen. Natuurlijk zijn wij je graag van dienst om je te helpen met een goede keuze. Onze producten zijn ook af te halen in ons winkeltje.

Rozenkwarts
Ik geef fantasie, schenkt creativiteit, bevordert empathie en help je tegen heimwee.
Ik bevorder je geestelijke groei en geef zelfrespect.
Daarbij help ik je tegen jaloezie en werk ik goed bij opvliegerige mensen. Ik ben tevens goed voor het genezen van diarree. Verminder daardoor buikkrampen bij baby’s. Ik ben een goede steen voor baby’s die moeite hebben met alleen zijn. Ik leer je liefde voelen en weer toelaten en werk sterk op je hartchakra en opent je hart om liefde te ontvangen en te geven.
Ik ben zuiverend, kalmerend, geruststellend en zorg voor innerlijke genezing en eigen liefde en helpt je om noodzakelijke veranderingen te accepteren.
Ik herstel graag in jouw bestaande relatie de harmonie en het vertrouwen. Negatieve vibraties worden door mij vervangen voor liefdevolle vibraties en ik trek nieuwe liefde aan! Ik werk bevrijdend bij onderdrukte emoties en verdriet, verzacht pijn en verdriet en ik ben troostend. Ik moedig je aan om te vergeven.

© 2019 - 2021 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel