Levensboomhanger Amethist

Vorige Artikel 12 van 23 Volgende
€ 9,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

Levensboomhanger

De levensboom heeft een spirituele betekenis, het is het symbool van eeuwig leven De wortels in de aarde, terwijl de takken naar de hemel wijzen. De boom is ook het zichtbare teken van de seizoenen.
Lente: Nieuw begin
Zomer: Vruchtbaarheid.
Herfst: Loslaten in vertrouwen
Winter: Innerlijke rust

Wij hebben deze bijzondere hanger in vier soorten edelstenen. Natuurlijk zijn wij je graag van dienst om je te helpen met een goede keuze. Onze producten zijn ook af te halen in ons winkeltje.
 

Amethist
Ik heb een beschermende en zuiverende werking. Ik bevorder zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Ik help je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geef ik ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Vanwege mijn reinigende werking ben ik ook heel erg geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëren wij een harmonische sfeer. Omdat ik de bovenste chakra’s stimuleer, kan ik je jouw intuïtie, je spirituele groei en inzichten bevorderen. Zeker als je aan het begin staat van je spirituele pad. Ik heb ook een reinigende werking op je lichaam en een positieve invloed op je zenuwstelsel, hoofdpijn, migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen. Ik ben dus een spirituele steen die jou graag beschermd en zuivert, en je helpt om meer naar binnen te kijken en om eerlijk te worden naar jezelf. Door het naar “binnenkijken” geef ik je inzicht in je emotie.

De maten zijn: 2,5 cm breed en 3 cm hoog en het steentje kan eruit om in de maan te worden gelegd om op te laden.

© 2019 - 2021 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel