Energetische reading

Artikel 1 van 1
€ 12,50 (inclusief btw)

Energetische reading

Met een energetische reading tune ik in op jouw energie en voel ik waar bij jou de blokkade zit op de energiestroom. Ik stap als het ware in jouw energie en dan voel ik in mijn lichaam waar op dat moment de grootste energieblokkade of energielek zit. Vervolgens bespreek ik dit met jou. Tijdens dit gesprek voel ik gelijk of jouw lichaam dit herkent.
Vervolgens ga ik voelen welk kristal(len) het beste bij die blokkade of lek past en geef deze steen aan jou. Ik voel dan weer mee hoe jouw lichaam daarop reageert en vraag ook aan jou om “mee te voelen”. Het is namelijk zo fijn om zelf ook de verschillen van energiestromingen waar te nemen. Terwijl het kristal zijn werk doet,  neem ik met je door wat het kristal allemaal voor jou kan betekenen.
Als edelsteenbehandelaar en magnetiseur geef ik je ook tips en oefeningen mee om de energie weer optimaal te laten stromen.


Deze energetisch reading kan plaats vinden bij ons in de winkel of praktijk, maar kan ook telefonisch. De prijs van de reading is exclusief kristal.
Ik zie er naar uit om ook voor jou iets te mogen betekenen.

Gezonde groet,
Maxim

Reacties:

  • Ik ben zeer onder de indruk hoe Maxim dit allemaal kon voelen en weten.
  • Maxim, dankjewel dat ik me direct beter ging voelen met de steen op zak!
  • Mijn hoofd snapt er nog niets van... Ik ben er te nuchter voor, maar het werkt!
  • Dacht dat het allemaal toeval was… Maar na 11 jaar heeft Maxim het altijd weer bij het goede eind.

( Namen bekend bij ons, en je bent van harte uitgenodigd om ook een korte reactie te plaatsen zodat wij nog meer mensen kunnen helpen om lekker in hun vel te komenzitten)

© 2019 - 2021 Stones2Heal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel