Edelstenen voor een leven vol vitaliteit en levensenergie - Boodschap

Over ons


Mijn naam is Maxim Semler, 57 jaar jong, getrouwd met Karin en vader van twee fijne kinderen en schoonkinderen. En ik ben een super trotse opa van drie kleinzoons en een kleindochter.                                                                                                                      

Na vele jaren voor een werkgever te hebben gewerkt merkte ik dat ik heel gevoelig ben voor de energieën en pijnen van andere mensen. 
                           
Voor mij was dat de reden om mij meer te verdiepen in de werking van edelstenen en het overbrengen van energie en wat deze voor mij en mijn medemens kon betekenen.
Zo ben ik gelukkig in het spirituele circuit terechtgekomen! Daar kwam ik tot de ontdekking dat ik, al die tijd dat ik me niet lekker voelde, andermans blokkades en pijn voelde. Het bleek mijn taak en talent te zijn om energetische blokkades bij mijn medemens op te sporen en op te lossen, zodat ze met meer levenskrachten en levensenergie kunnen gaan leven.

Ik ben verschillende opleidingen en workshops gaan volgen in zowel engelencontact, edelsteentherapie als energetische healing.
Waaronder Reiki 1,2 en Master.

Ik heb inmiddels 12 jaar mijn praktijk. Met een enorme dankbaarheid heb ik al vele mensen van hun klachten en blokkades verholpen, waardoor hun natuurlijke levenskracht en energiestroom weer opgang kwam.


Ik ben ook zeer dankbaar voor mijn vrouw Karin van Stralen. Zij werkt in haar praktijk www.engelenstralen.nl als engelenmedium en spiritueel coach.

Dus zit jij met vage klachten? Ben je moe? Weet je het gewoon even niet? Of zit jouw klacht hier niet bij?
Je bent van harte welkom met al je vragen, want ik help je graag om je gezondheid en levensenergie weer terug te herwinnen.


             


Warme en gezonde groet,         
Maxim Semler