Edelstenen voor een leven vol vitaliteit en levensenergie - Boodschap

Over ons


Mijn naam is Maxim Semler, 56 jaar, getrouwd met karin en vader van twee fijne kinderen en schoon-kinderen. Super trotse opa van twee kleinzoons en een kleindochter.                                                                                                                      

Na vele jaren voor een vergever te hebben gewerkt merkte ik dat ik heel gevoelig ben voor de energieën en pijnen van andere mensen. 
                           
Voor mij was dat de reden om me te verdiepen in de werking van edelstenen en het overbrengen van energie en wat deze voor mij en mijn medemens konden betekenen.
Zo ben ik in het spirituele en het alternatieve circuit terecht gekomen en kwam ik tot de ontdekking, dat ik al die tijd dat ik me niet lekker voelde, andermans blokkades en pijn voelde.
Daarnaast ontdekte ik, dat ik gemakkelijk de helende energie via mijn handen kon doorgeven.
Ik ben verschillende opleidingen en workshops gaan volgen in zowel edelsteentherapie als healing.
Waaronder Reiki 1,2 en Master.

Deze helende kracht in combinatie met de edelstenen blijken een sterke helende uitwerking te hebben zoals reeds is gebleken in mijn praktijk waar ik al vele mensen heb mogen helpen hun levenskracht en energie terug te vinden.


Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik samen met mijn vrouw, 
Karin van Stralen, Spiritueel/inzicht coach en engelenmedium van www.engelenstralen.nl ons medemens een stukje opweg mag helpen naar een gezonder en vitaler leven.

En heb je nog vragen na het lezen van deze website? 
Neem gerust contact op.
Je bent van harte welkom met al je vragen, want ik help je graag om je gezondheid en levensenergie weer terug te herwinnen.


             


Warme en gezonde groet,         
Maxim Semler