Edelstenen voor een leven vol vitaliteit en levensenergie - Boodschap
      
ElektroSmog  beschermer voor 
kantoren, gsm, tablet en computer


De meeste mensen zijn zich (nog) niet bewust van de schadelijkheid van Elektrosmog belasting. Dit komt doordat deze elektrische- en elektromagnetische velden niet direct door onze zintuigen kunnen worden waargenomen daar ze onzichtbaar en reukloos zijn. Er kan een neiging ontstaan om datgene wat we niet zien als niet-bestaand te beschouwen.
Soms willen we bewust of onbewust, de gevolgen hiervan niet onder ogen zien onder het motto "wat niet weet wat niet deert".
Deze Elektrosmog belasting waar we het nu over hebben wordt veroorzaakt door alle elektrische, -elektromagnetische, -en ioniserende stralingen.

Als u geen maatregeling treft wordt deze straling opgeslagen in uw lichaam. Eerst heeft u niets in de gaten. En als u gevoelig bent, misschien wat hoofdpijn, tintelingen, band om het hoofd, moe etc.

Op den duur is het mogelijk afhankelijk van uw constitutie een ziekte te ontwikkelen. Gelukkig is er iets aan te doen. 


Uitleg bescherming
Edelstenen en half edelstenen zijn opgebouwd uit dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd en van mineralen is bekend dat ze een constante energiefrequentie uitzenden.
Die frequentie komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam. De werking van stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn, dus als we een steen met een bepaalde frequentie in ons energieveld brengen, dan zal hij zijn energie afgeven aan dat orgaan of stelsel dat op dezelfde frequentie trilt.
Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren.
Andere stenen nemen juist energie op uit uw lichaam en zuiveren zo je systeem. Behalve dat ze heel mooi zijn om te dragen als onderdeel van een sieraad, kun je een steen dus ook gebruiken om energiebanen te versterken of in balans te krijgen. Toermalijn is zo een kristal die een sterk reinigend en beschermend effect heeft tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, electrosmog, stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn. Wij verkopen diverse Toermalijn edelstenen die u tussen u en uw computer plaatst. Tevens produceren wij Toermalijn-houders die u aan uw mobiele telefoon of tablet plakt.


Onderhoud edelstenen zie alstublieft: Edelstenen reinigen en opladen.
  

Ik wens u een lang en gezond leven toe.
Hartelijke groet,
Maxim Semler