Edelstenen voor een leven vol vitaliteit en levensenergie - Boodschap
                           
                           Edelsteenbehandeling
Hoe werkt dat?
Om ons zit een aura ( een energetisch veld) dat een onzichtbaar kopie is van ons lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan waar we  lichamelijk en geestelijke last van kunnen krijgen.
Deze klachten kunnen variëren van moeheid, diverse lichamelijke pijn, zoals hoofdpijn, een stramme rug, slecht slapen, het gemis van levensenergie of passie. 


 Uitleg behandeling
Voor jouw bezoek aan de praktijk maak ik op afstand energetisch contact met jouw lichaam en dit energieveld. Op die manier neem ik waar, waar de energie niet goed loopt en gebruik ik mijn specialisme in stenen om deze toe te gaan passen tijdens de behandeling.
Tijdens de behandeling herstel ik jouw energieveld met de energie van de stenen en de kosmosenergie die ik doorgeef. Hierdoor worden de blokkades opgeheven en kan het zelfhelende vermogen weer herstellen. Na de behandeling neem ik mijn bevindingen met je door en geef ik je tools mee om goed in je vel te blijven zitten.


Resultaat
Je zult direct na de behandeling ervaren dat je “ruimer” in je energievel zit en meer ontspannen bent.  
Als je gevoelig bent kun je de werking van deze energetische behandeling voelen. Soms ervaar je een trillende spier ergens in je lichaam, loomheid, een koude trilling, warmte of ontspannenheid. Soms voel je niets… Het is goed zoals het is.
De behandeling vindt plaats (met kleding aan) op een behandeltafel, eventueel onder een heerlijke deken met zachte achtergrond muziek en een rustgevende geur om lekker bij weg te doezelen. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Ik heb ervaren dat de ene persoon één behandeling nodig heeft en de ander bijvoorbeeld drie. Dit is namelijk afhankelijk van de ernst van de klachten.
 
Behandelingstijd: 1 tot 1¼ uur.
Je kunt via ons contactformulier een afspraak maken of een berichtje achterlaten voor meer informatie.
Ik wens je een heel gezond leven in balans toe.

Hartelijke groet,
Maxim Semler