Edelstenen voor een leven vol vitaliteit en levensenergie - Boodschap

 
Combinatie edelsteenbehandeling en een innerlijke reis met de engelen.
Een belevenis voor inzicht en inspiratie en voor  meer levensenergie.


Je voelt je leeg of je hebt geen doel... 
Je voelt je ongelukkig of je mist het zelfvertrouwen...
Je bent niet blij met jezelf of je hebt werk waar je ongelukkig in bent...
Je hebt zorgen die je niet los kunt laten of je ervaart vervelende situaties en relaties om je heen.
 
Je weet het dus gewoon even niet meer en je mist levensenergie.
 
De innerlijke reis die wij aanbieden wordt ondersteund door jouw eigen wijsheid, engelen en edelstenen. Deze geven je inzicht in je patronen, je angsten en je blokkades. Je heelt deze met jouw eigen energetische lichaam waardoor je uitgerust en direct meer levensenergie ervaart.
  
Hoe dan zal je je afvragen…
 
Mijn vrouw, Karin van Stralen geeft in het dagelijkse leven engelen- en edelsteenworkshops, lezingen, spirituele-cirkels, readings en inzichtsessies die ervoor zorgen dat je meer leert leven vanuit je gevoel en vanuit je eigen kracht. De technieken die zij je leert tijdens deze inzichtsessie zorgen ervoor dat je in het dagelijkse leven meer innerlijke rustontspanning en meer levensenergie gaat ervaren.
 

Karin heeft ervaren dat de helft van haar cliënten de innerlijke reis in één consult doorloopt, en dat de andere helft van onze medemensen twee consulten nodig hebben. En het is allebei goed... De intelligentie in het lichaam bepaalt wat het nodig heeft om zich weer helemaal comfortabel te voelen. Meer informatie hierover vind je op: www.engelenstralen.nl.


Combinatie
Na deze inzichtsessie ga je naar de edelstenenruimte en wordt er doormiddel van magnetiseren en met behulp van edelstenen je vervuilde energie verwijderd, chakra’s schoongemaakt, meridianen geopend en je energie lichaam weer in balans gebracht.
 
 
Extra informatie:
Op het moment dat je jouw situatie of probleem groter gaat aanpakken, dat je hulp durft te gaan vragen aan de Bron waar alles uit ontstaan is, die de aarde, de zon, de maan en de sterren heeft ontwikkeld, zal je erachter komen dat de oplossingen die dan naar je toekomen duurzaam zijn en je in een enorme levens flow laten komen… 
Er ontstaan situaties waar jij nog nooit van gedroomd hebt... 
Ikzelf, mijn vrouw en vele in onze praktijken hebben deze Universele wonderen mogen ervaren.
 
Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier nemen wij contact met je op.
 

Natuurlijk kun je ons bellen voor meer informatie via: 06-40747464.

 


Hartelijke groet,
Maxim en Karin